Saturday, April 21, 2012

Don't worry I'm okay :)


Assalamualaikum WBT :)


Haiiii! Aku dah kembali ceria. Muahahahah. Lek lek. Dah tk panas dah. Dengan kawan pun dah okay :) Hehe padahal tkde apa pun. Aku je yang cuak lebih :') Dia sentap sehari je pun :P  Lagipun aku dah buat one video just for her. Kira video 'I'M SORRY' HAHAHA


So yeah, parents pun dah balik rumah. Yeehaaa! Tadi pun keluar w/ them beli kain raya. Yes. Family aku memang beli kain awal. Sebab nak tempah kan. Kang lambat, tk merasa lah suasana hari raya. Ceh ceh. Kabot lebih. Baju raya baru tk penting sebenarnya. Yang penting suasana tu. Family kita. Kawan2 kita. Enough.


*tadaaa*

Aku borong tudung adalah dalam 5, 6 helai. Haha nak lepas gian weh. Tudung murah je. Kalau online selalu mahal sikit. Ni kat jalan TAR bersepah tudung yang belah bawah tu. RM5.80 sehelai. Ingat nak borong banyak tapi kang pakai takut tk best, so beli 3 je dulu. Then nampak tudung bawal lawaaaa. Haha ala tudung bawal kosong je tapi cantik :) Harga dia pulak macam mahal je. RM30++ tapi bila mintak kurang dapat RM30. Masih mahal tapi teringin so yeah. Beli lah 2 helai. Mama suruh bawak g U nanti :) Thanks Mama Daddy!




Gambar kain raya tkmau tunjuk :P WEKKKK. Hahaha 



*Ni aku testing pakai tudung baru. Bau kedai lagi. Busuk tau haha. Tapi asal aku tgk orang lain pakai cantik aku pakai macam lain macam jeh? :o*




Anyway, have a goodnight korang :) Muah muah. 




*My Sincerest Apologies Video  :')*




P/S : Awak! Tengok, saya dah okay lah :) Thank you <3







2 budak comell:

nurulnazihah said...

si comel shopping yeee. :)

Aqila Sarah said...

@nurulnazihah hikhik. shopping gitu2 je :)