Friday, April 6, 2012

Lu gendang gua joget beb!


Assalamualaikum WBT :)


Well hello there :) Semakin hari aku semakin rajin nak merepek kat sini. Eventho idea tak banyak, ehhh aku pedulik hape! Nak bash, bash ah! *mukaberlagaktapitakut*. Muahahahaha

So, have you guys heard about BanchotheMatrep? No? Okay then. Lemme tell you about him. He's a Singaporean. And he makes videos (on youtube). Funny videos. Hahaha kira macam Matluthfi kesayangan aku :D Oppa oppa oppaangg kang! :P 



*tadaaaa. This is Matrep :) HI! Macam bro? :D*


My first impression of him was 'Ahhh rempit ni!' Hahaha. But then when he speaks English, I was like... WOWWWW this guy is hebat weh! Style macam rempit sikit tapi english dia fulamakkk! Gempak kot. Pastu dia minat Kpop! Hahaha lagi lah aku suka dia :) So yeah, never judge a book by its cover!


Video dia best2 kot and you guys should totally check them out LOL. Aku paling suka video dia yang 'How to speak like a Matrep'. Baru tahu yang orang Singapore dengan Malaysia punya percakapan, banyak yang lain. Dengar cam sama kan? But lain. Banyak yang aku tk pernah dengar. Like 'Lu gendang gua joget', 'babat?', 'pape picit' and banyak lagi! *teruja*


Tapi video dia sikit sangat lah. Tak puas nak tengok :) Hmmm. OH YEAH, thanks to this one special guy for introducing me this Matrep :D 


Okay lah. Bye! Assalamualaikum WBT :)









0 budak comell: