Friday, April 6, 2012

Mirror mirror on the wall. Who's the fairest of them all?

Assalamualaikum WBT :)



So hi you guys! :D Eh, dah tengok mirror mirror? Aku dah! Haha *bangga jap. Anyway, to all yang tengah bosan2 kat rumah, takde kerja nak buat, menganggur, pemalas dan sebagainya, korang pergi lah tengok cerita ni. Best kot! :) Kalau budak budak tengok pun mesti suka! Sesuai untuk tontonan family :D    
-Untuk lepasan SPM amat digalakkan kalau anda lifeless macam saya.


This story lebih kurang sama dengan cerita Snow White tapi lagi seronok ah sebab snow white dalam cerita ni pandai :D Hahaha but I'm not saying that the old Snow White tu tak pandai k. *ayat cover* Hakhak. Ending dia pun best. Ada twist sikit :D Oupsss


Jalan ceita lebih kurang sama. Tapi this time perigi yang cari timba, if you get what I mean? :) Seriously comel! And diorang punya dresses semua lawa lawa oh! Especially yang Evil Queen tu punya wedding dress! Perghhh cun gila! Aku pulak yang terlebih excited. Kan. Hahaha





Apa lagi? OH YEAH! Not to forget, the Seven Dwarfs :D They're shoo cuteee! Lagi lagi yang asian dwarf tu! Hehek! Tapi dalam cerita ni diorang ni giant dwarf tau. Why? Tengok ah sendiri :P Cannot tell mehh. Nanti datang spoil alert. Mueheheheh


Eh? You guys must be wondering why aku tk cerita sangat about the hero? *tak wonder eh? Okay fine*. Actually, the hero is quite cute but he's just not my type. Cehh ada bau orang berlagak nak mampus tak? Hohoho IT WASN'T ME OKAY! :3





Well, the heroin sangat cantik. Like seriously. But there's one thing yang aku menyampah! HER EYEBROWS! It annoys me. Urghhh. Nasib baik kau cantik Snowwww! HAHA rasa cam nak cabut cabut je kening dia.




And I love her outfit dalam gambar ni! Sho cute in blue! Oh and this scene sweet sangat wehhh :D So overall, cerita ni memang best :) Lagi lagi part last tu. I believe I believe I believe in love! Wakakakakak it cracked me up LOL


Okay bye. Assalamualaikum WBT :)







0 budak comell: