Wednesday, May 16, 2012

Bila aku sedih, huhuhu


Assalamualaikum WBT :)


*New hubby hekhek :P*

Hiiii! :D Hehek. So yeah guys. Aku tengah boring gila duk kat rumah. Nak keluar duit dah pokai. Nad pulak sekolah. Sobs sobs. Takleh buat apo lah. Dah nasib orang merantau *tetibe*


Heh, so kat rumah, keje aku bangun tidur mandi makan online tgk tb. Kdg2 kena hantar jemput adik. Ouh itu malas sebab adik2 aku banyak betul songehnya. Nak masak? Alaaaa tk yakin masakanku sedap :( Brian Chen tolong I pleashhhh hahaha. Nak study pun takde mood. Mungkin esok agaknya. Haha. Harapanpalsuini. 


Aku agak teruja dan tidak sabar nak masuk Uni. Yela. Orang cakap kalau kita happy, insyaAllah kat sana pun kita happy. And kalau kita sebelum masuk pun dah cakap tk best, kemungkinan besar tkbest. So insyaAllah best kat sana :) Anda semua doa doakan lah saya ye? Maceh!


*lek Junho sayang. I tk sedih dah k :')*

Hmmm apa yang aku nak citer, aku rasa aku dengan kawan2 aku yang sebelum ni rapat, dah jadi terasing. Macam.. Emm lain macam lah. EH, bukan bestfriends eh. Dengan besfriend kamcengggg :D Ni dengan member rapat. Diorang sekarang asyik tk puas hati, ignore and sakitkan hati aku. Erghh tk paham lah.


Kalau aku je yang rasa camtu or aku yang buat dorang jadi camtu, I'm truly sorry. Bhahahah macam dorang baca je belog aku. Puih. Tapi serious ni. Aku rasa annoyed. Dan benci *kdg2*. Sikit2 menggelabah aku boleh terima. Tapi kalau dah macam ni. Selalu nak kutuk aku belakang2. Maaf. Aku sedih.


*Thats right Dayoungie!*

Hah baiklah. Aku tknak emoemo moodymoody. Nak happyhappy je boleh kan? Okay bye. Assalamualaikum! 







0 budak comell: