Wednesday, May 23, 2012

Bye bye Kajang :)

Assalamualaikum WBT :)


*Muka zaman bila ni. Jerawat penuh kulit gelap haih*


Hi. Harini hari terakhir kat rumah before aku masuk U. Hihi dah besar rupanya qila ni. Dah nak masuk U. Lepasni boleh kawin. Alamak tk sabar! Haha gatal.
Anyway, harini macam2 aku kena setelkan. Packing of course lah. Then buat baik banyak dengan adik2. Serta kaklong. Huhu. EH selalunya aku baik sikit. Harini baik banyak pulak :P 


Hmm rasa sebak gak nak tinggalkan rumah. Ceh padahal everyweek balik kot. But still, sebak. Sebab nak duduk hostel kan. Mana pernah. Sayang nak tinggalkan katil. And bubu :( Boleh bawak bantal busuk tk g sana? Eh mestilah boleh. Mana ada rules cakap tkleh bawak bantal busuk. Kan? Haha


Pastu nak tinggalkan family. Alamak sedihnya. Dorang semua cakap 'lepasni tkdelah orang nak gelak sorang2 + kuat2 tengok cerita korea'. Hahaha kuranghasam! Pastu ipan pulak dah cop nak main game kat bilik AV. Kalau aku ada, dia kena main kat dapur je. Aikk. Ini macam seronok je nak tengok aku blah. Haha. Tk lah. Aku tahu family aku sayang aku kan kan kan :')




Daddy and mama tk henti2 pesan, solat jangan tinggal. Belajar jangan main2. Buktikan dekat orang yang dapat scholar tu, aku pun boleh berjaya. Yeah. Aku tk dapat scholar. And family aku bukannya kaya. Orang cakap budak kaya je masuk IPTS kalau tk dapat scholar. Aku tk masuk IPTA bukan sebab aku tk dapat. Kau jangan nak mulut puaka sangat. Bapak aku cakap biarlah dia susah sikit janji aku berjaya :') *lapairmata* 


Hmmm. Nak berpisah dengan kawan pulak tk sedih sangat. Aku dah biasa. Yela. Kawan2 semua dah ada makwe/pakwe/orangksygn. Tk heran dah dengan aku :') Hehe. Tkpe. Jangan risau. Aku doakan korang happy ye. Jangan layan sangat aku ni. 


Hah. So di kesempatan ini aku nak minta maaf to all yang rasa aku pernah buat salah kat korang. Maybe aku tk perasan or maybe aku perasan tapi saje buat2 tk perasan. Biasalah. Ego qila ni tinggi macam bintang. Mengada2 lebih. Aku harap korang doakan aku kat sana ye? Thank you. I love you.




Dan untuk si dia yang tk bukak or baca belog ni, well dia tktau pun aku ni gilakan dia. Haha saya sayang awak. Uhuk2 :'D Bye!


Assalamualaikum WBT :)








0 budak comell: