Monday, May 21, 2012

What is fate?


Assalamualaikum WBT :)


*mukaformbapetah*

HI. Okay tknak cerita pasal Reunion dulu. Tunggu gambar masuk baru aku story k? Haha. Harini aku terpanggil untuk meluahkan rasa hati. Alamak. Rasa segan pulak.
Harhar <-------*sumpahannoyingorangtulis/gelakcamni*


Perasaan ni dah lama dipendam. Boleh jadi bernanah kalau simpan lelama. Hmmmm. Aku dah dapat jumpa someone yang paling aku nak jumpa. I mean not jumpa. But 'jumpa'. If you get what I mean? Haha. Someone yang aku selalu rindu. Selalu teringat. And selalunya aku jumpa dalam mimpi je. Hihi. Well, bukan aku yang nak rindu. Betul. Aku dah cuba nak lupakan. Tapi hati ni tkleh nak lupakan dia. And sometimes I feel stupid waiting for him. 




But I don't regret knowing you. Seriously I don't. Cuz meeting you was fate. And that was one of the most beautiful thing that ever happened in my life :') Ceh menggelabah tk ayat? Hehe but now, after dah jumpa balik, rasa cam lain macam. At first, I'm very excited. Macam nak terjun katil. But then rasa lain. Rasa malu nak kawan. Segan. But I'm hoping that somehow you feel the same :) Amin. 


Okayla. Nak sambung pack barang. Doakan saya k? Bye. Assalamualaikum WBT :) 


P/S : Saya sayang si dia yang baca ni. 











0 budak comell: