Tuesday, August 21, 2012

Camat Awie Wayeww :D

Assalamualaikum WBT. 



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI! Alhamdulillah. Syukur sangat2 sebab dapat jumpa syawal tahun ni. Sedih nak tinggalkan Ramadhan tapi teruja nak jumpa syawal :') 

OH by the way, aku raya first day dekat Kedah this year. Berpuasa dekat sini sangat seronok. Even panas dia terik melampau, itu semua dugaan. Hah yang bestnya, THE FOODS. Heaven wa cakap luu. Bazaar dia tk macam bazaar kat Kajang/Nilai. Kat sini besar gila. Banyak choices. Nampak semua menarik. I wanna buy semua makanan yang adaaaaa hahaha but NO. Takleh tamak tamak eh~ Babap kang! Heeee

So how's everyone's Syawal so far? Mine was owkay... I guess. On the first day sangat penat. Pergi raya semua rumah. Rumah sedara, rumah jiran, rumah segala-galanya. Then 2nd day raya dah takde tempat nak raya. Hahaha lagipun ramai tetamu datang rumah.. So memang tkde can ah nak gerak memana. Duk rumah memerah tenaga. Woahh lifeless on the 2nd day :/

Then on the 3rd day, after subuh je semua dah siap siap nak balik Kajang. We had to go back earlier cuz tomorrow I need to go to INTI for enrolment. Cepat kan? Yeah what to do. INTI mengamalkan sistem US. Class pun start hari khamis. Sounds weird but... emm. Okay. So esok kena p INTI.... Waaaaa malas sehh :(

Anyway, yang esok tu esok wa citer. Jom nak share gambaq raya :D Wa pose sakan kat padi wehhh! 

*Kaklong, aku, Mama*

*My precious Familia*

*Family sebelah Mama tapi family MakLong takde*

*My family w Tok, Tok Wan and Pokso*

*We're bullying Kaklong hehehehe*

*Girls in our family :)*

*left : W my Tok Nyang(moyang) , right : W my dua pupu kupu kupu hehehe*

*Cousinssss*


*Boleh buat cover photo ni ahaks xD*

*Nak jadi model tapi tk cukup ketinggian sobs sobs sedih*

*Different tudung(s) di pagi raya. Hahah just to make myself comfortable :P SPOIL BRAT XD*

Oh yeah. That's it. Only few pics on the first day of Raya. 2nd and 3rd day got no pic :( Byeeeee. Till we meet again! Assalamualaikum WBT. Maaf zahir batin :D






0 budak comell: