Monday, August 13, 2012

I want to but.......

Assalamualaikum WBT :)



Haluuuu. So harini ai rajin lagi nak menghupdate belog bucuk ai. Ehek. Nampak tk kat rumah aku memang takde koje? Ahahaha shian enn. Shedih uhuk uhuk :(

Tapi kan lately ada sorang mangkuk ni selalu whatsapp aku. And most of the time he's the one who usually starts the conversation. Then one day dia macam tanya aku... 'Kenapa asyik aku je selalu text kau dulu. Cubalah kau tanya khabar aku dulu ke...' And I was like.. Okay. Nanti aku tanya khabar kau dulu ehh :) BUT I NEVER DID. 2 days later dia jugak yang whatsapp aku balik hahahaha. 

Aku kengkadang terfikir jugak 'Why am I being like this?' Bukan dekat dia sorang aku buat cemtu. Dekat semua orang aku buat. Including my bestfriends. WHY? KENAPA? Ego aku tinggi sangat ke sampai tkleh nak text orang dulu? Aku tk rindu kat diorang ke? Aku tk ingat langsung dekat diorang ke? NO. I love my friends. I miss them everyday. BUT.. Seriously. I am not the type of person yang usually akan mulakan the conversation. In fact, I DON'T EVEN KNOW HOW TO START A CONVERSATION... *shygirl* EH?

Maybe akan ada suara2 sumbang yang cakap aku ni tak pandai hargai kawan la bla bla bla. Tapi dah aku macamtu nak buat camne? Aku just takut like if aku start dulu, you guys will not reply to my text or you guys will rasa yang aku ni annoying or disturbing... I don't want that :( 


And if you're a boy, lagilah aku segan nak text dulu. "I'm the girl. You're the boy. You text me first or we don't talk today." HAHAHA I like this quote. And you know some girls don't want to make it too obvious that she's into the guy, so dia macam takut ah nak text dulu because what if you really like him, and text him, and he doesn't text you back?! Frust gilaaaaaaa nanti weh :(

Therefore, I decided not to text anyone first. BUT IF I DID.... I LIKE YOU, maybe? Hehehe or I freakin miss you.. Or you're just so damn special to me xD

So don't get mad if I never text you first. I'm just too shy :P Sorry. I love you :*







0 budak comell: