Monday, November 12, 2012

Awal Muharram.

Assalamualaikum WBT :)


Hi holiday! Hehe eksaited mak jemah nyah oii! INTI bagi cuti seminggu wey! For deepavali, awal Muharram and sem break! Yeehaaa! Even seminggu je, aku rasa bersyukur gila gila! :D Sumpah aku nak release tension habis habis before final.

Tapi kan kan, duk rumah pun tk boleh duduk saje saje. Kena study gak wey. Kalau tk memang mampuih ah aku nak jawab test next week. Dah lah results macam hape :( So now kena struggle sikit. Final pun nak dekat. Hah, baru ada sedikit kesedaran di situ yaa Aqila. Ish ish apa nak jadi tah (;一_一)

Hmmm kat rumah payah la nak study. Kat INTI pun payah. Hahah sebenarnya aku yang pemalas (>_<) huhuhu. Sem ni aku jadi penyegan gila seyhh. I also dunno why... hmmm but still, kalau tk lama, sekejap pun aku akan bukak buku, buat exercise sikit. Hah! Cukup la tu dari tak buat langsung. Takut tu memang takut for the test, but... I seriously can't study. I feel sleepy all the time... Then I think I need a nap. But it wasn't a nap actually. It's a deep sleep sampai ke asar! Uuuuu lazy Qyla is lazy... Patu malam, ard 9 or 10 baru nak study -.-


But yeah, I love this holiday! Mohon dilambatkan masa minggu ni. I wanna enjoy~~ Till then fellow~ Chowluzz! Salam Awal Muharram :)






0 budak comell: