Wednesday, November 7, 2012

I need my holiday!

Assalamualaikum WBT :)
Hi pakwe :) Oh hi makwe jugaks! Haha kayh. Now aku kat INTI lagi ni. Tetiba teringin nak post sesuatu hehehehe, nampak tk aku suka buang masa? :p

Wokeh. So today is Wednesday. Tomorrow is Thursday. Lusa is Friday~~ Pastu holiday~~ EH? Macam best je day day~ Muahahaha! Actually, nak cakap ni yang I can't wait for holiday! :D Excited nak shopping bebanyak! Yipeee!

Nak enjoy puas2 sebab after deepavali, ada banyak gila test, presentation, assignment. Hmmm cedih ah gini T_____T Rasa tension setensionnya wehhh tsk tsk tapi insyaAllah aku boleh! InsyaAllah :)

But now tengah sedih membayangkan one of my friend yang akan balik pergi Saudi :( Well, memanglah seminggu je tapi... tah la. Sedih. Then nanti tk dapat jumpa kengkawan INTI and of course, my beloved crush baby :* Leulz! Geli pulak berbaby baby hahaha. Tapi seriously, gonna miss you guys so bad :'(

Hmmm, gonna manfaatkan this holiday! Nak jumpa semua orang and of course, study. Muahahahhahaha harapannnnn~ Ahaks. K babai yang. Muah :* HI NAD! :)








0 budak comell: