Saturday, December 15, 2012

Free Like A Bird~

Assalamualaikum WBT :)

*Hi Shaalu! Pls stop stalking mah blog! Haha*

Haluuuuu semua! Final sudah habis ma! Otak wa sudah beku dengan calculus >.< But this week ada banyak bad news :( Like seriously bad. Sumpah sedih gila tapi nasi dah jadi bubur, bubur dah kena blend :( Pasrah.

But anyway, I'm really happy sebab this semester is finally over! Alhamdulillah :) After final calculus, me and my new INTIANS family terus pergi Ice Room! Weheee! After makan, kami pergi Seremban sebab nak hantar Pak Snow (our bapak) and Aqeel (our unexpected mak?) pergi terminal bus. Diorang nak balik rumah masing2 :( Im sho sad. Leulz. Bapak is sooo weird. 




Lepastu tinggal me, Mira (kak teh), Arifi (bang ngah) and Adek. Life must go on even w.o bapak di sisi. Huhuhu. Kitorang pergi Jusco Seremban and yeah, it's MIDNIGHT MOVIE TIME! We watched Wrecked it Ralph! I recommend this movie to all of you. Superb! Sesuai untuk semua lapisan umur :)

Then Arifi balik rumah and we continue our journey. Hahah semua tknak tidur! So we went to LCCT sebab nak teman Ammar before dia naik flight :) Jyeah, memang tk tidur lah sepanjang malam tu. Lepastu kitorang straight pergi Broga Hill! Woah, it's my first time kat sana :) Quite refreshing tapi penat gila. Haha! 

BUT I HAD SO MUCH FUN WITH THEM! Love you guys :D
~MighoRoseShaalu~
~MiraZueyAdekArifi~

And not to forget, my Mr. Annoying :D Gonna miss you sho much :'(






*One of my fav picture xD #TeamKening*

*Missing my bestfriend so much:'( Come back soon Nadirah!*







0 budak comell: