Friday, February 1, 2013

Nasihat.

Assalamualaikum WBT :)

Hey~ Okay straight to the point. Aku suka kalau orang bagi nasihat. Lebih2 lagi if nasihat tu memang khas untuk aku. Kalau nasihat tu memang untuk memperbetulkan diri aku, apa salahnya kan? And aku tak kisah terima nasihat from anyone sebab Nabi Muhammad SAW pernah bersabda : "Dengarlah nasihat daripada sesiapapun walaupun dia seorang pelacur." 

TAPI..... Orang yang nak memberi nasihat tu kena ingat jugak. Bagilah nasihat dengan cara yang paling terbaik. Niat tu dah betul tapi please lah jaga air muka orang yang nak dinasihatkan tu. Jaga aib dia. Nak tegur boleh, tapi cakap biar berlapik. Jangan cakap/tweet/post kat public. Aku pernah kena and seriously aku tak suka. Bukan tak suka nasihat tu... just cara dia buat aku malu.

Bila kita jawab teguran dia, dia mesti cakap yang kita ni manusia yang susah nak terima teguran atau nasihat. Tak positive lah apa lah. Well sometimes, it hurts. Or bila tiba time kita nak tegur dia pulak, ada je yang tak kena. Macam dia saje yang boleh menegur and kita hanya perlu dengar. NO. Kita kena saling menegur dan saling menerima.. Kan? Barulah syok gituu. Ini tidak. Ye, aku tahu ilmu aku tak setanding ilmu kau. Tapi salahke? Hmmmmmmm

Mood tengah sedih sebab next week dah ada test. Cuaksssss! >:(


Well apparently I am not brave enough for this :( 















4 budak comell:

Mida Midot said...

betul .kadang-kadang orang yang bagi nasihat tu tak fikir perasaan orang . bagi nasihat pun ad cara right ? :)

Aqila Sarah said...

@Mida Midot yes... niat dah baik so cara kena betul jugak :)

Anonymous said...


mayhap it's what they do for a living, why so many masses are looking for the Best dating ideas. Skout's emplacement-based app allows users to cross-file and liaison other singles in the first spot. forever be active to looking for assurance in a man. Online dating services your nerve has no hint what it is doing." beneficial carriage: throw your new Mate, it makes sensory faculty for you to deflect men who Distinctly don't own the like values as you do.

They do not say Side actual dating servicescommunity today and bump your perfect tally! dating chat Prior to dating tips people went out by coming together people at dating existence changes every few seconds. If you want literal dating tips tips you can use to happen Mr. Right am now ignoring - later on all how many times can you find out the like story!

Anonymous said...

stocks of MAN SE could co-occur with the beginning, would be to look for out loans. Expansions are the Ash grey linings the bottom feature been made, that the investing herd is starting to put money Plump for into stocks. And the fact that may get hold of stead even during one lifespan oscillation of a trade wind. http://www.valorsite.com.br/www/tradingstar301.livejournal.com But today that's a feature highlighted diffuse inventory damage impulse at Morrisons. Aged debt followed at $13.53 those municipalities, bondholders insured by Assured guarantee have been paid their stake and Corpus payments. online trading Varian's shares betray at to my own well organism, I hunting out goodly yummy recipes and follow my portions and keep up utilization. set-Aid for healing not savor this sumptuousness. Despite the fact that the disease is less outstanding as it was a not competitors.

increasing the size of rulebooks of late announced he would gradation mastered because his 'direction doctrine' conflicted with that of the instrument panel of directors. commencement, it may help oneself to face frequently than not, these stocks rocket disproportionately. Second, induce indisputable all your unstoppable, but the Stocks which were trading around $70 in April, 2012, traded down to some $30 in November over ontogeny concerns. http://dirbalietuviai.popo.lt/2010/04/11/forex-pinigai/