Friday, April 26, 2013

Di Kala Tiga Pagi

Assalamualaikum WBT.

Mood untuk berbelog datang secara tibatiba. Padahal sekarang dah pukul 3pagi. Hmmmm.

Petang tadi aku mimpi. (terpaksa tidur lepas asar sebab tk tahan sangat). Mimpi seronok. Mimpi aku dan dia bersama sama di taman bunga tengah main kejar kejar sambil berpegangan tangan. Ahaks! Over sangat. Dah kahwin kot masatu :p hihihi taklah. Mimpi apapun aku dah lupa tapi yang penting ada dia. Kikikiki

Tapi, lepas bangun tidur, terus rasa berdebar debar. Nak kata tak sedap hati pun boleh jugak. Tibatiba rasa sedih. Like aku taktahu kenapa. Air mata macam sukahati dia je nak turun. Tapi aku tahan sebab roommate ada. Aku tknak dia risau. Then roommate keluar jap, air mata terus mencurah curah. Terus lari pergi toilet, mandi. Kalau menangis masa tengah mandi, orang tak perasan pun. THIS IS ME. Suka menangis. Nak cakap aku cengeng cakaplah. Aku memang gini. Mengada ngada. Cengeng. 

We'll never gonna forget chu Shaalu!

Kenapa doh semua orang yang aku kenal nak pergi ni. Aku tahu memang dah tiba masanya untuk GGB pegi... Tapi!!!!!!!!!! Tahla. Sumpah sedih. Sumpah. Aku ingat aku kuat. Tapi aku salah. Tinggal 7 hari je before semua nak balik rumah masing2. 7 hari. Aku nak final habis cepat lepastu masa stop sekejap :( Nak Mira lama sikit :( Then Shaalu nak keluar INTI. Aku tktahu nak cakap apa :'( Pastu parut pun T____T Kenapa parut! Parut!!!! Aku tak kisah kau tak cakap dengan aku. Aku nak tengok kau je. Tengok je, aku janji tak stalk kau lepasni :( Okay. Dalam third sem ni, macam2 benda jadi. Sekejap aku happy gila, sekejap aku heartbroken. Macam macam lah hidup ni.

Dahla sekarang tengah layan lagu TVXQ. Lagilah air mata rasa laju je nak turun. Stand By U kot! Pastu Proud. Gila babi nak mengangis doh! Serious talk ni! Waaaa. Okbye. Jom tidur. Lepas final aku merepek lagi. Assalamualaikum WBT.

*tambah lagi koleksi gambar kami berlima :')*






0 budak comell: