Monday, December 28, 2015

Letting go

Assalamualaikum WBT.

It has been a really rough month for me.

Orang nampak macam aku cepat sangat give up, padahal aku dah cuba untuk tak give up.
Orang cakap aku takde effort, padahal aku dah cuba macam2.
Orang nampak aku happy je, padahal deep inside aku serabut.

Orang boleh cakap macam2, tapi yang rasa, aku je...

Sayang je tak cukup. Kalau kau sendiri takleh terima aku, macam mana aku nak terima kau?

Dalam hidup ni, kau akan jumpa berpuluh-puluh orang yang salah sebelum kau jumpa orang yang betul.

Tapi macam mana nak tau he's the one?
I don't know cause I haven't found one, yet. But I guess, when the time is right, you'll know it by yourself. 

"Some people believe holding on and hanging in there are signs of great strength. However, there are times when it takes much more strength to know when to let go and then do it."
―Ann Landers


Letting go is hard, but sometimes you just have to do it.

Assalamualaikum.






0 budak comell: