Thursday, January 14, 2016

Is it too late now to say sorry?

Assalamualaikum WBT,

Hai. I have a confession to make! Errr nervous pulak nak cakap. Hahahahaha k well,

I can't say sorry first....

Kalau gaduh ke, apa ke, aku selalu rasa,

"Ah bukan salah aku. Kau yang jahat."

LIKE ALMOST EVERY SINGLE TIME. Ni bukan masalah ego dah ni do. Ni masalah lagi besar. And it scares me T__T Pastu bila rasa nak minta maaf, aku akan text orang tu dulu and bila dia reply macam nak taknak je, aku terus taknak minta maaf dah sebab aku pissed off hahahahah or I will be like, 'esok' jela minta maaf.

'Esok'....

Apa yang buat kau rasa Tuhan akan bagi 'esok' untuk kau?

Ni persoalan untuk diri sendiri. Bala betul weh aku ni. I feel so bad......

Tapi..... aku cakap tadi almost every single time kan? Almost. Ada certain2 masa je yang aku akan minta maaf. Tu maksudnya orang2 tu penting gila nak mati ah untuk aku hahaha. Tapi memang jarang ah. Kalau sorry2 biasa tu tak dikira ah. Ni sorry yang betul2 sorry.

I'm trying.... I'm still trying. And hopefully its not too late...

Okay. Adios amigos gais. Assalamualaikum!


(Azam Baru: Misi untuk menjadi employee of the month! Huhu)







0 budak comell: