Tuesday, January 19, 2016

Senior Design sucks

Assalamualaikum WBT.

WEH DOWN GILA HARINI.

Masuk kelas senior design, dah la takde geng. Patu lecturer suruh aku tukar project lain sebab project yang aku pilih banyak pakai software (coding & stuff). Nanti ada homework and individual work, so dia taknak nanti aku tak boleh buat.

But thankfully, kena join group dengan orang yang aku dah kenal. Tapi.... tajuk project tu susah yang amat and it involve big company. Cuak doh. Haih.

Lepas kelas je terus stress rasa nak nangis. Erghhhhhhhhhhhhhhhhhh

I hate this :(





0 budak comell: