Thursday, February 16, 2017

Bahagia? Sedih? Syukurrrrr!

Assalamualaikum everyyyoneeee :)

You know, one of the best feelings in the world is knowing that someone is happy because of you. Even when I'm having a rough day, it's always good to hear 'Hey, thanks for making me smile today...' :)

I'm always happy when I get to make people smile because of me. I really do.

Contoh macam harini. It was kind of up and down day for me. Pagi tadi rasa sedih jap tapi time sedih tu Tuhan datangkan bahagia sikit. Dengan bahagia yang sikit tu, terus hilang rasa sedih pagi tu :) Then petang tu rasa sedih datang balik slow2. Tapi, sekali lagi Tuhan izinkan bahagia muncul kembali. Gittewwww. It was such a nice feeling to know that someone likes you not because of what you have or what you look like, but because of your cheerful and playful personality. Serius tu satu perasaan yang susah nak describe weh. Sebab tak semua orang appreciate perangai kau.... lagi lagi kalau perangai kau tu gila2.

But sometimes its kinda sad jugak because no one will know when you're feeling sad or down... You know what I'm saying? Sebab orang selalu nampak orang yang gila2 ni selalu happy je macam takde masalah. Padahal deep inside, dia ada je rasa sedih tu. Tapi dia prefer untuk still nampak happy. At least bila depan orang ah.

Tak tahu ah asal tapi aku cam rasa sedih ni haha. Tapiiiiiii bila tengok balik nikmat yang Allah bagi harini, rasa bersyukur sangat. Sedih tu normal la kot tapi kau ah kena kuat sikit hehe.

Semoga awak sentiasa bersyukur Aqila!

31:12 :)

Assalamualaikum. Jangan lupa untuk senyum harini!





0 budak comell: