Monday, April 24, 2017

My KT :)

Assalamualaikum WBT :)

Mengumpul segala kudrat dan kekuatan yang ada untuk tulis post ni tanpa menangis. Fuh. Tewas juga...

Post yang istimewa untuk seseorang yang sangat penting di hari yang bermakna ini. Yup. My very first public post about you.

I don't feel good tonight, but this one is for you...

Where do I even start?

It took me a while to write this and I was thinking should I post this on my blog or just keep this between us? Sebab sometimes sweet things aren't for sharing. Huhu tapi ni takde la sweet sangat pun.

Awak...

If you're reading this, please know that I am so grateful that I've met you. From the day I first saw you , I didn't expect that you'll be one of the most important people in my life. You used to be my crush je. Crush yang hanya boleh dipandang dari jauh lol. Time tu bila orang tanya apa/siapa inspiration aku, hati aku akan jawab kau. Hahaha gelabah en.

Awak...

I know I've said this millions times, but I still wanna say thank you for being there especially when I feel like I need someone. Even when I don't need anyone pun you're still there to comfort me. When you're busy pun you still have time for me. Terharu sangat...

Thank you for always reminding me about everything. Yang selalu menegur bila terleka. Yang selalu memberi kata-kata semangat bila terluka. Dan yang selalu bersama ketika duka dan bahagia. Cehhhhh! (Sorry ah tak pandai bermadah macam awak :p)

There's no perfect word to describe how important you are to me. And thank you just doesn't seem like big enough word to truly describe how thankful I am.

Apa-apa yang jadi lepas ni, semoga terus kuat untuk melangkah kehadapan!

Selamat ulang tahun kelahiran, KT!

Love,
Pwincess.





1 budak comell:

Anonymous said...

Pehhh. Mesti pengsan KT tu baca